0
clear
  • 1BUC Nou 800~2500MHz N 3-way RF Power Divider Divizor Pentru GSM&CDMA&DCS 3G 4G Telefon Mobil Semnal Repeater
  • -20%
  • -20%
1BUC Nou 800~2500MHz N 3-way RF Power Divider Divizor Pentru GSM&CDMA&DCS 3G 4G Telefon Mobil Semnal Repeater

1BUC Nou 800~2500MHz N 3-way RF Power Divider Divizor Pentru GSM&CDMA&DCS 3G 4G Telefon Mobil Semnal Repeater

RON 71.96

Suma
În stoc


Caracteristici :
1) Bandă largă 3 way splitter : 800-2500 MHz;
2) tip Conector : N femeie;
3) o Bună performanță, atenuare scăzută și VSWR.
Descriere :
l-splitter Alimentare/separator este un fel de toate semnalul de intrare de energie va fi împărțit în două sau mai multe semnale de energie dispozitive de ieșire.
am Puterea separatoare/separatoare sunt utilizate într-o varietate largă de aplicații și pot satisface aproape orice cerință în cazul în care un semnal trebuie să fie distribuit sau combinate.
eu Noastre compact, microstrip splitter/separator/combinatoare asigura o minima pierdere de inserție în timp ce livrarea de înaltă izolare între porturi de ieșire cu excepționale faza și amplitudinea echilibrului.
Aici este caietul de sarcini al nostru 800-2500 MHz 3-way splitter alimentare/divider
Caietul de sarcini :
Model Nr.
SH-SP3
Frecvența De Operare
800-2500 MHz
Capacitatea De Putere
50 W
Pierdere De Inserție
≤5.1 d B
Izolarea
≥20 d B
Unda
≤0.3 d B
VSWR
≤1.2
Impedanta
50Ω/N
Tip Conector
N femeie
Temperatura de operare.
-25 - +55
Caz
Aliaj
Greutate Produs
0.280 kg
Dimensiune Produs
13.8*8.5*3.5 cm
Culoare
Argint
Articolul este nou-nouț, nefolosit, nedeteriorat. A se vedea lista pentru detalii complete.
Descriere Produs :
De Brand Nou în Trei Separatoare electrice 800-2500 MHz 3-way Splitter de Alimentare.
Pentru utilizarea în semnal sisteme de distribuție pentru a împărți semnalul amplificat până la 3 antene cu pierderi minime de semnal.
Rezistent la intemperii caz, pentru interior sau pentru exterior.
Produsul este ideal pentru aplicații care necesită combinarea sau împărțirea de RF pentru a găzdui mai multe antenelor.
Acest 3-way splitter vă permite de a conduce două antene de interior de la un singur amplificator/repetor. Pentru divizarea semnalului de fiecare antena va primi aproximativ 1/2 din semnal care echivaleaza cu aproximativ 70% din acoperirea distanța în comparație cu de conducere o singură antenă. Vă permite de a conduce două antene de interior (până la 4 folosind mai multe repartitoare), cu un singur amplificator/repetor.
1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte Plăți care Aliexpress sprijin.
2. Plata trebuie să fie primite în termen de 19 zile de inchidere a licitatiei.
3. Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când face plata, sau trimite un mesaj la noi.
1. Am expediat în întreaga Lume, cu Excepția APO/FPO
2. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.
3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la ne trimite, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
6. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărători
7. Aveți nevoie pentru a verifica acest lucru cu birou vamal pentru a afla ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare
8. Înainte de semnarea pachetului, vă rugăm să verificați pentru a vă asigura că produsul nu este deteriorat în timpul transportului și dacă produsul este în ea. Dacă nu, vă rugăm să refuze să-l semneze. Vă vor fi luate în considerare la primirea produsului potrivit, atâta timp cât ai semnat parce.
1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.
2. aveți la dispoziție 14 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Vă rugăm să ne contactați în 14 zile. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 14 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. sper că puteți înțelege.
3. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motivul pentru schimb, și ID-ul Aliexpress.
4. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse. De asemenea, puteți alege pentru a avea un înlocuitor.
1. Dacă aveți unele probleme cu culoarea, dimensiunea, calitatea sau alte probleme, vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a ne da un neutru/negativ feedback-ul.
2. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV cât mai curând Aliexpress ne permit să lăsați feedback-ul. Noi călduros ca să-ți dau satisface soluție. Dacă vă place articolul nostru, călduros așteptat cinci stele feedback-ul. Vom lucra din greu pentru a oferi o satisfac serviciul.
3. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, vă mulțumesc foarte mult!

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
sunhans
Numărul De Model:
SH-SP3
SKU:
0306SH100188
Amplificator De Semnal Separator:
3 Way Splitter De Alimentare
B Numele:
sunhans

Produse conexe

"Orice litigiu / Direct feedbackul negativ" înainte de contact înseamnă "Cumpărător de rea" !! Și nu este binevenit un astfel de cumparator !! Te rog, dute departe !! ( Pentru că de afaceri este cooperarea ,nu lupta reciproc ) .Dacă protecția timpul se scurge peste ,vă rugăm să contactați pentru a prelungi timpul ,dacă orice problemă ,vă rugăm să contactați pentru a rezolva printrun mod prietenos .Punct de vânzare a produsului : 1...

Please wait...