0
clear
  • 6-12 Chakra Acordat Set de 7 Mată Cuarț de Cristal Cântând Bowl, cu acces gratuit la piele de căprioară și o-ring
  • -20%
  • -20%
6-12 Chakra Acordat Set de 7 Mată Cuarț de Cristal Cântând Bowl, cu acces gratuit la piele de căprioară și o-ring

6-12 Chakra Acordat Set de 7 Mată Cuarț de Cristal Cântând Bowl, cu acces gratuit la piele de căprioară și o-ring

RON 1468.00
RON 1395.00

Suma
În stoc


Observație : Pentru mai multe tari(Europa și America de Sud și așa mai departe),poate că Taxa va fi avut loc,cumpărătorul va suporta costurile,vă rugăm să consultați obiceiurile locale, în scopul de a evita neplăcuta aventură.
dacă sunteți din brazilia,chile,argentina sau rusă,vă rugăm să contactați-mă să mă consult costul de transport maritim.
Bine ati venit la magazinul nostru și interesante în produsele noastre,va oferim gratuit o singură piele de căprioară și o-inel cu cristal cântând bowl!
Notele sunt la întâmplare,putem să vă asigur, sunt 7 note ca un singur set. (7 buc cristal cântând boluri cu diferite 7 note)
Aceste frumoase și luminescente boluri emit un sunet expansiv, că este vindecare pentru corpul țesuturilor mai profunde. Evocatoare de temple antice, Clasice Mată Boluri emană o vindecare matrice oriunde s-ar părea. Efectele de joc Clasic Mată Boluri în acasă, la birou sau un grup mare de setare poate fi mai mult de împământare și de a ajuta să promoveze un mediu stabil, liniștit energie. Extrem de tactile și pline de lumină Clasic Mată boluri sunt perfect de antrenare instrumente pentru grupuri mari, de meditație și de interior și în aer liber de vindecare și grădină spații. Clasic Mată boluri transporta o energie a Pământului. Lor de culoare alb amintește de puritatea și noi începuturi. Lumina naturală sporește castron energiile Feng Shui recurs. Lor Zen-sculptat pare sunt de vindecare și Yin/Yang calități excepționale. Clasic Mată rotunjite și pline de lumină boluri inel cu fuller, mai lin tonuri pentru a combina cele mai dulci armonii Universale.
Suntem experți care pot ton de tuning. Acolo este perfect C C# D# E F F# G G# a a# B notă muzicală De la 1 octavă la 7 octave, în principal este de 3 octave, 4 octave. Putem ton de orice formă de castron cântând în perfectă notă muzicală. Deci un set de produse este foarte ușor pentru noi.7pcs ca un set sau 8pcs ca un set, sau 12buc sau 13pcs ca un set, nu este 36pcs ca un set, prea
Aplicație :
În funcție de Fiecare Chakra :
Cum pentru a juca
1. Pentru a juca finisaj mat cuarț boluri de canto, apucați de piele de căprioară-a acoperit instrument ca și cum ați ține un stylus.
2. Aplicând o presiune, încet ghid instrumentul în jurul afara jantei, care deține ferm ca vibrația începe să construiască și volumul dorit este atins. Instrumentul ar trebui să fie la un unghi mic la exterior din castron și atenția ar trebui să fie făcut pentru a menține constantă chiar și sub presiune. Dacă instrumentul se simte ca este viguros pe marginea vasului, dacă rim devine un blur, dacă zgomotele neplăcute apar, sau dacă sunetul este atenuat în timpul de joc indică un surplus sau o presiune inegală.
3.Practica este cel mai bun mod de a învăța de control de ton si volum, printr-o practică continuă să stăpânească tehnica buna de joc va deveni mai natural. Buza vasului este capabil de a fi jucat în orice direcție. Eliminarea instrument dupa ce a cantat pe janta va permite castron pentru a continua rezonanță și permite de sunet pentru a începe încet pentru a reduce în volum. Acest lucru vă permite pentru a netezi tranziții tonale atunci când se utilizează mai multe boluri. Sunetul natural decolorare în timp ce un alt castron este activat. Vă sugerăm să joace nici un cristal de Cuarț boluri de canto în imediata apropiere a unei persoane cap, fata sau urechile pentru a evita deteriorarea auzului, coliziunilor sau altor accidente. Evita joc de cuarț de cristal cântând boluri termen de 12 cm unul de celălalt ca vibratiile intense sau armonice poate duce la spargere sau rupere. Menținerea volume mari și maxime vibrații este dăunător pentru toți boluri de cristal. Dacă făcut în mod repetat bol de cristal pot fi tensionate și fisuri microscopice pot fi create în cuarț, care poate provoca castron cântând pentru mai târziu nu reușesc.
Cel mai bine este de a stoca și de transport de Cuarț de cristal cântând boluri într-un caz de transport care se potrivește castron perfect. Ne precauție împotriva cules castron sau care transportă castron de rim, iar acest lucru pune presiune pe vasul care ar putea deteriora.
Shippment
A) mai sus de așteptat timpul de livrare este numai pentru referință,dacă nu ar putea obține colet/produs la timp,pls nu ezitați să să-mi spuneți,vom încerca noastre cele mai bune pentru tine
b) taxele de Import,taxele și orice alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse în preț,Cumpărătorii ar trebui să suporte toate rceponsibility pentru toate cost suplimentar suportat.
Feedback-ul
Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi!
Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul!
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva Orice probleme!

Caracteristicile declarate

Greutate (KG):
15kg
Nume De Brand:
SINGINGBOWL
Numărul De Model:
Set de Cuarț de Cristal Cântând Bowl
Dimensiune:
6,7,8,9,10,11 and 12
Numărul De Model:
6-12 Chakra Acordat Set de Mată de Cuarț de Cristal Cântând Bowl
nota muzicala:
orice note de CDEFGAB
Frecvența:
440 Hz
accesoriu:
cauciuc O-ring și piele de căprioară stick

Produse conexe

Please wait...